Achterhoekse Oorsprong Regent op Holt

De Regent op Hout is gemaakt van de beste druiven uit geselecteerde wijngaarden van de Achterhoekse Wijnbouwers. Na een traditionele vergisting in open kuipen wordt ze negen maanden gelagerd op Hongaars eiken fusten. Rijke neus met bramen en kers, bosgrond en iets van koffie en caramel. Een vol rode kleur met aroma's van rijp fruit en mokka tonen laten deze wijn uitstekend combineren bij wildgerechten en rijpe kazen.

Etiket Rood
Naam Achterhoekse Oorsprong Regent op Holt
Wijnbouwer De Achterhoekse Wijnbouwers
Regio Gelderland
Aantal
Prijs per fles € 19.95
Prijs Totaal 19,95
Sluiten

De Achterhoekse Wijnbouwers

 De vruchtbare bodem van de Achterhoek blijkt bij uitstek geschikt voor de teelt van wijndruiven! Menig Achterhoekse boer heeft dan ook het roer omgegooid en zich de kunst van het wijnmaken eigen gemaakt. In veel gevallen mede dankzij de inhuur van (buitenlandse) expertise.

Anno 2010 wordt er in de Achterhoek op een twintigtal wijngaarden kwaliteitswijn gemaakt. De opbrengst per hectare was de eerste jaren nog uiterst beperkt, maar nu de wijnstokken inmiddels een aantal jaren in de grond staan, neemt de productie toe. Anno 2010 worden vele tienduizenden liters rode, witte en rosé wijnen geproduceerd die goed hun weg naar de consument weten te vinden. En, ze worden met tal van onderscheidingen gewaardeerd.

Veel wijnen in de Achterhoek worden gemaakt door de cooperatie: De Achterhoekse Wijnbouwers. Deze coöperatie van 12 wijnmakers is een samenwerkingsverband voor 4 jaar aangegaan met de Zuid-Afrikaanse wijnmaker Oliver Meckler en de Duitse wijnmaker Markus Regnery. Dit in combinatie met teeltbegeleiding door Markus Regnery door het gehele groeiseizoen, zorgt voor een optimale hoeveelheid gezonde druiven waarvan Oliver Meckler, in samenwerking met de leden, tijdens de oogst prachtige wijnen van maakt.

Let op
Wij hebben van de Achterhoekse Oorsprong Regent op Holt niet meer op voorraad. Helaas is deze niet meer bij te bestellen.
Achterhoekse Oorsprong Regent op Holt

Leveringsvoorwaarden

Elke bestelling dient een veelvoud van 6 flessen te zijn. Dit kunnen wel verschillende wijnen zijn zodat u diversen wijnen kunt bestellen.

Verzendkosten

Bestelt u meer dan 2 dozen dan zijn de verzenkosten gratis. Bij 1 of 2 dozen betaalt u voor de verzending €5,95