Achterhoekse Wijnbouwers Johanitter Brut

Een bijzondere Sprankelwijn uit de Achterhoek. Zoals alle wijnen van Bubbels van eigen Bodem gemaakt volgens de Méthode traditionnelle / Méthode Champenoise (2e vergisting) op de fles. Goede sprankelwijn vraagt de tijd om mooi te rijpen.

Deze frisse, Johanniter, verwant aan de Rieslingdruif, is licht qua kleur en heeft een fruitige en elegante smaak. Sappig, met veel fruit en knisperende zuren. Geweldig voor op het terras en bij feestelijke aangelegenheden. Heerlijk bruisend.

Etiket Bruisend
Naam Achterhoekse Wijnbouwers Johanitter Brut
Wijnbouwer De Achterhoekse Wijnbouwers
Regio Gelderland
Aantal
Prijs per fles € 19.00
Prijs Totaal 19,00
Sluiten

De Achterhoekse Wijnbouwers

 De vruchtbare bodem van de Achterhoek blijkt bij uitstek geschikt voor de teelt van wijndruiven! Menig Achterhoekse boer heeft dan ook het roer omgegooid en zich de kunst van het wijnmaken eigen gemaakt. In veel gevallen mede dankzij de inhuur van (buitenlandse) expertise.

Anno 2010 wordt er in de Achterhoek op een twintigtal wijngaarden kwaliteitswijn gemaakt. De opbrengst per hectare was de eerste jaren nog uiterst beperkt, maar nu de wijnstokken inmiddels een aantal jaren in de grond staan, neemt de productie toe. Anno 2010 worden vele tienduizenden liters rode, witte en rosé wijnen geproduceerd die goed hun weg naar de consument weten te vinden. En, ze worden met tal van onderscheidingen gewaardeerd.

Veel wijnen in de Achterhoek worden gemaakt door de cooperatie: De Achterhoekse Wijnbouwers. Deze coöperatie van 12 wijnmakers is een samenwerkingsverband voor 4 jaar aangegaan met de Zuid-Afrikaanse wijnmaker Oliver Meckler en de Duitse wijnmaker Markus Regnery. Dit in combinatie met teeltbegeleiding door Markus Regnery door het gehele groeiseizoen, zorgt voor een optimale hoeveelheid gezonde druiven waarvan Oliver Meckler, in samenwerking met de leden, tijdens de oogst prachtige wijnen van maakt.

Let op
Dit product is momenteel niet op voorraad, hierdoor zal de levertijd langer zijn dan de reguliere 5 werkdagen.
Achterhoekse Wijnbouwers Johanitter Brut

Leveringsvoorwaarden

Elke bestelling dient een veelvoud van 6 flessen te zijn. Dit kunnen wel verschillende wijnen zijn zodat u diversen wijnen kunt bestellen.

Verzendkosten

Bestelt u meer dan 2 dozen dan zijn de verzenkosten gratis. Bij 1 of 2 dozen betaalt u voor de verzending €5,95