Apostelhoeve Cuvee Brut

De Cuvée XII brut mousserende wijn is gemaakt van 50% Auxerrois, 25% Riesling en 25% Pinot Gris, 14 maanden sur lattes. . Deze wijn krijgt zijn tweede gisting in Duitsland. 

De sprankelwijn overtreft de verwachtingen. Mooie, krachtige wijn met finesse en bijzondere aanhoudendheid. Mondvullend fris en rond met een zachte mousse die lang in het glas blijft. Anders dan vele andere sprankelwijnen uit Nederland. Een geweldig glas voor mooie momenten!

Nieuwe botteling verkrijgbaar vanaf NOVEMBER 2018

Etiket Bruisend
Naam Apostelhoeve Cuvee Brut
Wijnbouwer Apostelhoeve
Regio Limburg
Aantal
Prijs per fles € 24.75
Prijs Totaal 24,75
Sluiten

Apostelhoeve

De Nederlandse wijntraditie, die zijn oorsprong vindt in de Romeinse tijd, maakten na de middeleeuwen allengs plaats voor andere vormen van agrarische bedrijvigheid. Tot in 1970 de eerste wijnstokken terugkeerden op de zuidhellingen van het Jekerdal, iets onder Maastricht. Hier, op één van Limburgs mooiste plekjes bovenop de Louwberg, troont sedertdien Nederlands oudste wijndomein: De Apostelhoeve. Dit wijnlandgoed, onder leiding van de Familie Hulst, omvat inmiddels meer dan 8 hectare druivenstokken en levert 6 mooie, droge witte wijnen: Müller-Thurgau-, Auxerrois-, Riesling, Pinot-Gris , Pinot-Gris Barriques en Cuveé XII Apostelhoeve.

Let op
Wij hebben van de Apostelhoeve Cuvee Brut niet meer op voorraad. Helaas is deze niet meer bij te bestellen.
Apostelhoeve Cuvee Brut

Leveringsvoorwaarden

Elke bestelling dient een veelvoud van 6 flessen te zijn. Dit kunnen wel verschillende wijnen zijn zodat u diversen wijnen kunt bestellen.

Verzendkosten

Bestelt u meer dan 2 dozen dan zijn de verzenkosten gratis. Bij 1 of 2 dozen betaalt u voor de verzending €5,95