Apostelhoeve Muller Thurgau

Mooie neus, snoepjes en arabische gom. Verder appels, citrusfruit, voorjaarsbloemetjes en een snufje kruiden. In de mond zacht, een beetje tintelend, mild in de zuren en met een klein zoetje aan het einde. Gastproever Ron Andes (SlijtersUnie): licht en fruitig, mild en fris: mooie wijn! 

Ik hield mijn hart vast toen Matthieu me zijn een week eerder gebottelde Müller-Thurgau 2016 uitschonk, niet onmiddellijk mijn favoriet druivenras. Maar eerlijk is eerlijk, deze MT is de beste MT die ik tot nu had: opvallend veel kleur, citroen, met mooi gedefinieerde aroma's van stekelbes, appel en peer, een beetje CO2 en 5,5 gr mooi verweven restsuiker. Afdronk vrij lang, de wijn is voldoende geconcentreerd en mooi fris. Geef me dat maar bij een slaatje met wat geitenkaas en ik zal niet klagen. Complex nee, diep nee, gewoon lekker, zeer zuiver gemaakt, zeer verdienstelijke wijn. (Stefaan Soenen, Winetales)

 

Etiket Wit
Naam Apostelhoeve Muller Thurgau
Wijnbouwer Apostelhoeve
Regio Limburg
Aantal
Prijs per fles € 12.95
Prijs Totaal 12,95
Sluiten

Apostelhoeve

De Nederlandse wijntraditie, die zijn oorsprong vindt in de Romeinse tijd, maakten na de middeleeuwen allengs plaats voor andere vormen van agrarische bedrijvigheid. Tot in 1970 de eerste wijnstokken terugkeerden op de zuidhellingen van het Jekerdal, iets onder Maastricht. Hier, op één van Limburgs mooiste plekjes bovenop de Louwberg, troont sedertdien Nederlands oudste wijndomein: De Apostelhoeve. Dit wijnlandgoed, onder leiding van de Familie Hulst, omvat inmiddels meer dan 8 hectare druivenstokken en levert 6 mooie, droge witte wijnen: Müller-Thurgau-, Auxerrois-, Riesling, Pinot-Gris , Pinot-Gris Barriques en Cuveé XII Apostelhoeve.

Let op
Wij hebben van de Apostelhoeve Muller Thurgau nog 26 flessen op voorraad. Helaas is deze niet meer bij te bestellen
Apostelhoeve Muller Thurgau

Leveringsvoorwaarden

Elke bestelling dient een veelvoud van 6 flessen te zijn. Dit kunnen wel verschillende wijnen zijn zodat u diversen wijnen kunt bestellen.

Verzendkosten

Bestelt u meer dan 2 dozen dan zijn de verzenkosten gratis. Bij 1 of 2 dozen betaalt u voor de verzending €5,95