Apostelhoeve Riesling Brut

In 2011 presenteerde Apostelhoeve voor het eerst de Riesling Brut. Bij De Nederlandse Wijnwinkel waren we meteen overtuigd. Wat een wonderschone wijn. Een mooie, frisse neus met alles van de Riesling. Een fluweelzacht mondgevoel met een prachtige mousse. De smaak is rond en zacht met wat wit fruit, warme tonen van vijg en een beetje honing en - heel knap - ook een vleugje toast. Een feestwijn waarvan je elke dag een glaasje wilt genieten. Namens De Nederlandse Wijnwinkel een enorme aanrader!

Nieuwe botteling verkrijgbaar vanaf NOVEMBER 2018

Etiket Bruisend
Naam Apostelhoeve Riesling Brut
Wijnbouwer Apostelhoeve
Regio Limburg
Aantal
Prijs per fles € 23.95
Prijs Totaal 23,95
Sluiten

Apostelhoeve

De Nederlandse wijntraditie, die zijn oorsprong vindt in de Romeinse tijd, maakten na de middeleeuwen allengs plaats voor andere vormen van agrarische bedrijvigheid. Tot in 1970 de eerste wijnstokken terugkeerden op de zuidhellingen van het Jekerdal, iets onder Maastricht. Hier, op één van Limburgs mooiste plekjes bovenop de Louwberg, troont sedertdien Nederlands oudste wijndomein: De Apostelhoeve. Dit wijnlandgoed, onder leiding van de Familie Hulst, omvat inmiddels meer dan 8 hectare druivenstokken en levert 6 mooie, droge witte wijnen: Müller-Thurgau-, Auxerrois-, Riesling, Pinot-Gris , Pinot-Gris Barriques en Cuveé XII Apostelhoeve.

Let op
Wij hebben van de Apostelhoeve Riesling Brut niet meer op voorraad. Helaas is deze niet meer bij te bestellen.
Apostelhoeve Riesling Brut

Leveringsvoorwaarden

Elke bestelling dient een veelvoud van 6 flessen te zijn. Dit kunnen wel verschillende wijnen zijn zodat u diversen wijnen kunt bestellen.

Verzendkosten

Bestelt u meer dan 2 dozen dan zijn de verzenkosten gratis. Bij 1 of 2 dozen betaalt u voor de verzending €5,95