Betuws Wijndomein Linge Johanitter

Een prachtwijn gemaakt uit 95% Johanniter en 5% Solaris druiven. Droge witte wijn met in de geur tonen van abrikoos en perzik. Ronde smaak met rijp geel fruit, hint van citrus en een brede afdronk. Rond mondgevoel door lange rijping 'sur lie'. Gemaakt door één van de meest succesvolle jonge wijnmakers van Nederland: Diederik Beeker. 

De 2011 werd luid bejubeld door o.a. De Telegraaf. De 2012 is misschien nog wel mooier.

Etiket Wit
Naam Betuws Wijndomein Linge Johanitter
Wijnbouwer Betuws Wijndomein
Regio Gelderland
Aantal
Prijs per fles € 16.35
Prijs Totaal 16,35
Sluiten

Betuws Wijndomein

Centraal gelegen in het mooie Betuwse landschap vindt u de wijngaarden van het Betuws Wijndomein. Misschien wel de eerste 'commerciele' wijngaard in de regio. De totale oppervlakte van de wijngaarden is 6 hectare. (16000 stokken). In het voorjaar van 2004 zijn de eerste 3500 wijnstokken geplant. In de herfst van 2006 zijn de eerste druiven van deze stokken geplukt. Van deze druiven is een exclusieve streekwijn gemaakt van hoge kwaliteit.

In het voorjaar van 2005 heeft de eerste uitbreiding van de wijngaard plaatsgevonden. Er zijn nogmaals 3500 stokken geplant. Ook deze stokken hebben nog drie groeiseizoenen nodig voordat er druiven geplukt kunnen worden. In het voorjaar van 2007 zijn wederom stokken bijgeplant. Klik hier om een luchtfoto van de wijngaard te zien.

Betuws Wijndomein werkt ambachtelijk en duurzaam, met respect voor mens en dier. Er wordt in het gehele productieproces geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest.

Let op
Dit product is momenteel niet op voorraad, hierdoor zal de levertijd langer zijn dan de reguliere 5 werkdagen.
Betuws Wijndomein Linge Johanitter

Leveringsvoorwaarden

Elke bestelling dient een veelvoud van 6 flessen te zijn. Dit kunnen wel verschillende wijnen zijn zodat u diversen wijnen kunt bestellen.

Verzendkosten

Bestelt u meer dan 2 dozen dan zijn de verzenkosten gratis. Bij 1 of 2 dozen betaalt u voor de verzending €5,95