Betuws Wijndomein LingeParel Rosé

Wat een héérlijke zomerwijn: sprankelend, fruitig en fris in het glas. Een fijnen neus van lichte rode vruchten met frambozen en aardbeitjes. Een aangename smaak van vrolijk zomerfruit met voldoende aanhoudendheid om écht even van te genieten. De zachte bubbel maakt deze feestwijn compleet. 

Tijdens de Giro 2016 slechts 12,50 ipv 14,25

Etiket Bruisend
Naam Betuws Wijndomein LingeParel Rosé
Wijnbouwer Betuws Wijndomein
Regio Gelderland
Aantal
Prijs per fles € 14.00
Prijs Totaal 14,00
Sluiten

Betuws Wijndomein

Centraal gelegen in het mooie Betuwse landschap vindt u de wijngaarden van het Betuws Wijndomein. Misschien wel de eerste 'commerciele' wijngaard in de regio. De totale oppervlakte van de wijngaarden is 6 hectare. (16000 stokken). In het voorjaar van 2004 zijn de eerste 3500 wijnstokken geplant. In de herfst van 2006 zijn de eerste druiven van deze stokken geplukt. Van deze druiven is een exclusieve streekwijn gemaakt van hoge kwaliteit.

In het voorjaar van 2005 heeft de eerste uitbreiding van de wijngaard plaatsgevonden. Er zijn nogmaals 3500 stokken geplant. Ook deze stokken hebben nog drie groeiseizoenen nodig voordat er druiven geplukt kunnen worden. In het voorjaar van 2007 zijn wederom stokken bijgeplant. Klik hier om een luchtfoto van de wijngaard te zien.

Betuws Wijndomein werkt ambachtelijk en duurzaam, met respect voor mens en dier. Er wordt in het gehele productieproces geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest.

Betuws Wijndomein LingeParel Rosé

Leveringsvoorwaarden

Elke bestelling dient een veelvoud van 6 flessen te zijn. Dit kunnen wel verschillende wijnen zijn zodat u diversen wijnen kunt bestellen.

Verzendkosten

Bestelt u meer dan 2 dozen dan zijn de verzenkosten gratis. Bij 1 of 2 dozen betaalt u voor de verzending €5,95