Daalgaard Gewurztraminer

De Gewürztraminer is een halfdroge, volle en kruidige wijn met een uitgesproken smaak en geur van rozen en lychees. International Wine Challenge AWC Vienna 2017 – Silver

Etiket Wit
Naam Daalgaard Gewurztraminer
Wijnbouwer De Daalgaard
Regio Gelderland
Aantal
Prijs per fles € 11.00
Prijs Totaal 11,00
Sluiten

De Daalgaard

De Daalgaard is gelegen in St.Agatha, gemeente Cuijk, Noord Brabant. De 1 ha. grote wijngaard is in 1991 door Niek van Daal aangelegd en ligt door beukenhagen beschermd op een mooie beschutte plek bij de Maas. Vanaf 2001 wordt de wijngaard gerund door zijn zoon Koen, dochter Hilde en haar partner Marcel.

Er worden op de bodemsoort zavel vijf witte druivenrassen verbouwd: de kwalitatief goede (edele) soorten Riesling en Gewürztraminer, kruisingen Bacchus en Schönburger (beiden onder meer in Duitsland aangeplant) en de veelbelovende schimmeltolerantie soort Johanniter.

De vinificatie van de wijnen vindt volledig in eigen beheer op locatie plaats volgens moderne wijnbouwtechnieken. De productie is ca. 3000 liter, onderverdeeld in een viertal wijnen. De wijnen van de Daalgaard vallen regelmatig in de prijzen bij nationale en internationale keuringen.

Daalgaard Gewurztraminer

Leveringsvoorwaarden

Elke bestelling dient een veelvoud van 6 flessen te zijn. Dit kunnen wel verschillende wijnen zijn zodat u diversen wijnen kunt bestellen.

Verzendkosten

Bestelt u meer dan 2 dozen dan zijn de verzenkosten gratis. Bij 1 of 2 dozen betaalt u voor de verzending €5,95