De Planck Johanniter Select

De Johanniter Select is eind 2012 tijdens de gala avond van de -Confrerie des Chevaliers du Vin Limbourgeois- bekroond met de -Sigille de Qualité- (een kwaliteits zegel)!

Etiket Wit
Naam De Planck Johanniter Select
Wijnbouwer Wijndomein De Planck
Regio Limburg
Aantal
Prijs per fles € 13.25
Prijs Totaal 13,25
Sluiten

Wijndomein De Planck

Wijndomein De Planck is een 11 ha. groot domein, waar in mei 2008 de eerste twee hectaren wijngaard zijn aangelegd. In mei 2010 is een derde hectare met wijnstokken aangeplant. De boerderij is speciaal ontworpen als een optimaal wijnbouwbedrijf. Wijndomein De Planck is gelegen op een prachtige lokatie in het plaatsje Slenaken (ook wel klein Zwitserland genoemd) in het zuidelijkste puntje van Zuid-Limburg. De wijngaard ligt op een hoogte van 230m en is hiermee ook de hoogst gelegen wijngaard in Nederland. Het wijndomein heeft voor wijnbouw ideale zuid-oost hellingen met zeer geschikte kalkrijke grond met löss en vuursteen. De naam -De Planck- is gekozen vanwege zijn ligging op het kruispunt van de Planckerweg en De Planckweg. De boerderij grenst onmiddellijk aan het (Belgische) dorpje De Plank (in het frans La Planck), en kijkt vanuit de bedrijfsruimten en terrassen uit over de prachtige Voerstreek en het Gulpdal.

De Planck Johanniter Select

Leveringsvoorwaarden

Elke bestelling dient een veelvoud van 6 flessen te zijn. Dit kunnen wel verschillende wijnen zijn zodat u diversen wijnen kunt bestellen.

Verzendkosten

Bestelt u meer dan 2 dozen dan zijn de verzenkosten gratis. Bij 1 of 2 dozen betaalt u voor de verzending €5,95