De Planck Rouge

De Rouge de Planck is een echte topper onder de Nederlandse rode wijnen. De wijn wordt gemaakt van de Regentdruif. Veel rijp sap, mooie zuren, balans, druiftannines en een mooie kruidigheid in de afdronk. Heerlijk bij lamsvlees

Etiket Rood
Naam De Planck Rouge
Wijnbouwer Wijndomein De Planck
Regio Limburg
Aantal
Prijs per fles € 16.99
Prijs Totaal 16,99
Sluiten

Wijndomein De Planck

Wijndomein De Planck is een 11 ha. groot domein, waar in mei 2008 de eerste twee hectaren wijngaard zijn aangelegd. In mei 2010 is een derde hectare met wijnstokken aangeplant. De boerderij is speciaal ontworpen als een optimaal wijnbouwbedrijf. Wijndomein De Planck is gelegen op een prachtige lokatie in het plaatsje Slenaken (ook wel klein Zwitserland genoemd) in het zuidelijkste puntje van Zuid-Limburg. De wijngaard ligt op een hoogte van 230m en is hiermee ook de hoogst gelegen wijngaard in Nederland. Het wijndomein heeft voor wijnbouw ideale zuid-oost hellingen met zeer geschikte kalkrijke grond met löss en vuursteen. De naam -De Planck- is gekozen vanwege zijn ligging op het kruispunt van de Planckerweg en De Planckweg. De boerderij grenst onmiddellijk aan het (Belgische) dorpje De Plank (in het frans La Planck), en kijkt vanuit de bedrijfsruimten en terrassen uit over de prachtige Voerstreek en het Gulpdal.

Let op
Wij hebben van de De Planck Rouge niet meer op voorraad. Helaas is deze niet meer bij te bestellen.
De Planck Rouge

Leveringsvoorwaarden

Elke bestelling dient een veelvoud van 6 flessen te zijn. Dit kunnen wel verschillende wijnen zijn zodat u diversen wijnen kunt bestellen.

Verzendkosten

Bestelt u meer dan 2 dozen dan zijn de verzenkosten gratis. Bij 1 of 2 dozen betaalt u voor de verzending €5,95