Fromberg Müller Thurgau

WOW! Wat een wijn! Stuift uit het glas, mineraalrijk, iets van zuivel en exotisch fruit. Mooi ontwikkelde smaak, volle vette droge wijn, kruidig, muskaat, exotisch, mineraalrijk met een fris zuur. Afdronk: Krachtige kruidenachtige lange afdronk.

Wijn-spijscombinatie: Visgerechten, gevogelte, zachte kazen, aspergegerechten en in de wintertijd goed te combineren met zuurkoolgerechten.

Hubrecht Duijker: “floraal van bouquet, met een snufje specerijen, de smaak valt op door zijn aangename opwekkende frisheid, het naar citrus neigende, licht kruidige fruit en zijn grote zuiverheid.“

Etiket Wit
Naam Fromberg Müller Thurgau
Wijnbouwer Wijngoed Fromberg
Regio Limburg
Aantal
Prijs per fles € 14.05
Prijs Totaal 14,05
Sluiten

Wijngoed Fromberg

Een relatief nieuw wijngebied in Zuid-Limburg en een beetje verwijderd van haar collega’s. Fromberg-helling ligt in oostelijk zuid-Limburg en werd door Paul Wiertz aanvankelijk gebruikt voor de landbouw. Op wat oudere leeftijd, zo tegen zijn pensionering aan, wilde hij het eigenlijk wat rustiger aandoen, toch besloot hij in 1991 op deze helling wijnranken te planten. Dat deed hij overigens niet zonder voorkennis, want hij wist dat in de pre-Napoleontische tijd hier ook druiven werden geoogst en tot wijn werden geperst en verwerkt. Hij liet voor de zekerheid de bodem analyseren en zich adviseren door de Wijnacademie in het Duitse Geisenheim.

Let op
Wij hebben van de Fromberg Müller Thurgau niet meer op voorraad. Helaas is deze niet meer bij te bestellen.
Fromberg Müller Thurgau

Leveringsvoorwaarden

Elke bestelling dient een veelvoud van 6 flessen te zijn. Dit kunnen wel verschillende wijnen zijn zodat u diversen wijnen kunt bestellen.

Verzendkosten

Bestelt u meer dan 2 dozen dan zijn de verzenkosten gratis. Bij 1 of 2 dozen betaalt u voor de verzending €5,95