Fromberger Brut Classique

Gemaakt van de Bacchus druif. Helder, sprankelt groengeel, licht schuimend. Een zachte, zuivere en fijne neus. De smaak: fris en een beetje bloemig, wat perzik en wat peperen levendig. Fijne mousse. Deze Nederlandse bubbels wonnen de bronzen medaille bij de Nederlandse Wijnkeuring in 2004, 2005 en 2006. Een bijzondere aperitief en erg geschikt bij lichte vegetarische en visgerechten.

Etiket Bruisend
Naam Fromberger Brut Classique
Wijnbouwer Wijngoed Fromberg
Regio Limburg
Aantal
Prijs per fles € 26.50
Prijs Totaal 26,50
Sluiten

Wijngoed Fromberg

Een relatief nieuw wijngebied in Zuid-Limburg en een beetje verwijderd van haar collega’s. Fromberg-helling ligt in oostelijk zuid-Limburg en werd door Paul Wiertz aanvankelijk gebruikt voor de landbouw. Op wat oudere leeftijd, zo tegen zijn pensionering aan, wilde hij het eigenlijk wat rustiger aandoen, toch besloot hij in 1991 op deze helling wijnranken te planten. Dat deed hij overigens niet zonder voorkennis, want hij wist dat in de pre-Napoleontische tijd hier ook druiven werden geoogst en tot wijn werden geperst en verwerkt. Hij liet voor de zekerheid de bodem analyseren en zich adviseren door de Wijnacademie in het Duitse Geisenheim.

Let op
Dit product is momenteel niet op voorraad, hierdoor zal de levertijd langer zijn dan de reguliere 5 werkdagen.
Fromberger Brut Classique

Leveringsvoorwaarden

Elke bestelling dient een veelvoud van 6 flessen te zijn. Dit kunnen wel verschillende wijnen zijn zodat u diversen wijnen kunt bestellen.

Verzendkosten

Bestelt u meer dan 2 dozen dan zijn de verzenkosten gratis. Bij 1 of 2 dozen betaalt u voor de verzending €5,95