Hof van Twente Sueterie Rood

De rode wijn is een cuvée van de Pinotin-druif, de Cabertin (Zwitserse kruisingen van de Cabernet Sauvignon) en de Regent. Een volle, kruidige wijn met heeft zachte vanille tonen, door de 10 maanden houtrijping. 0,75 liter. Goede begeleider van rood (gegrild) vlees en gerijpte kaas. GOUD AWC VIENNA 2017

Etiket Rood
Naam Hof van Twente Sueterie Rood
Wijnbouwer Hof van Twente
Regio Overijssel
Aantal
Prijs per fles € 17.75
Prijs Totaal 17,75
Sluiten

Hof van Twente


Wijngaard Hof van Twente ligt te midden van het mooie Twentse landschap. Met een totaaloppervlakte van 5.5 hectare, verdeeld over drie locaties, biedt Wijngaard Hof van Twente exclusieve kwaliteitswijn. Een unieke bodemsamenstelling, uitgekiende bemesting, een sterke productie beperking en geslaagde kruisingen vormen de basis voor de kwalitatief hoogstaande wijn. 

De eerste 7.500 druivenstokken gingen in 2000 de grond in, waarna enige tijd later onze wijnkelder, wijnmakerij en het proeflokaal zijn gebouwd. De eerste resultaten vielen in 2004 meteen in de prijzen bij de eerste officiële Nederlandse wijnkeuring.

De Regent is een nieuwe blauwe druivensoort, die resulteert in een donkerrode, taninerijke, volle wijn. De Johanniter is een veelbelovende witte druivensoort met een fris en fruitig effect. De Riesèl is een kruising, die fijne zuren aan de wijn geeft. Solaris is een resistente druif die erg rijp wordt in het koelere klimaat. De druif heeft een wat bloemig karakter.

Hof van Twente Sueterie Rood

Leveringsvoorwaarden

Elke bestelling dient een veelvoud van 6 flessen te zijn. Dit kunnen wel verschillende wijnen zijn zodat u diversen wijnen kunt bestellen.

Verzendkosten

Bestelt u meer dan 2 dozen dan zijn de verzenkosten gratis. Bij 1 of 2 dozen betaalt u voor de verzending €5,95