Hof van Twente: Sueterie Sprankel

Van één van de beste wijnhuizen van Nederland. Deze mousserende wijn is met tradionele flesvergisting gemaakt van deRiesèldruif, een Zwitserse kruising. De wijn heeft 10 maanden sur lie gelegenen vervolgens is door middel van remoulage de gist verwijderd. De SueterieSprankel is droog gevinificeerd, is fris en fruitig met een elegante mousse. Nu op dronk.

Sprankelende, heldergele kleur. Mooie, kleine belletjes. Zachte frisdroge smaak, mooie fruitaroma's en een klein bittertje.

Medaillewinnaar bij het internationale wijnconcours in Wenen, AWC Vienna. Aanbevolen door o.a.Frank Smulders, Master of Wine en 1 van de belangrijkste wijndocenten van Europa en Ellen Dekkers, vinoloog en wijnjournalist.

Etiket Bruisend
Naam Hof van Twente: Sueterie Sprankel
Wijnbouwer Hof van Twente
Regio Overijssel
Aantal
Prijs per fles € 28.50
Prijs Totaal 28,50
Sluiten

Hof van Twente


Wijngaard Hof van Twente ligt te midden van het mooie Twentse landschap. Met een totaaloppervlakte van 5.5 hectare, verdeeld over drie locaties, biedt Wijngaard Hof van Twente exclusieve kwaliteitswijn. Een unieke bodemsamenstelling, uitgekiende bemesting, een sterke productie beperking en geslaagde kruisingen vormen de basis voor de kwalitatief hoogstaande wijn. 

De eerste 7.500 druivenstokken gingen in 2000 de grond in, waarna enige tijd later onze wijnkelder, wijnmakerij en het proeflokaal zijn gebouwd. De eerste resultaten vielen in 2004 meteen in de prijzen bij de eerste officiële Nederlandse wijnkeuring.

De Regent is een nieuwe blauwe druivensoort, die resulteert in een donkerrode, taninerijke, volle wijn. De Johanniter is een veelbelovende witte druivensoort met een fris en fruitig effect. De Riesèl is een kruising, die fijne zuren aan de wijn geeft. Solaris is een resistente druif die erg rijp wordt in het koelere klimaat. De druif heeft een wat bloemig karakter.

Hof van Twente: Sueterie Sprankel

Leveringsvoorwaarden

Elke bestelling dient een veelvoud van 6 flessen te zijn. Dit kunnen wel verschillende wijnen zijn zodat u diversen wijnen kunt bestellen.

Verzendkosten

Bestelt u meer dan 2 dozen dan zijn de verzenkosten gratis. Bij 1 of 2 dozen betaalt u voor de verzending €5,95