Sint Martinus Cuvee Barrique

Deze cuvée bestaat voornamelijk uit cabernet cortis aangevuld met cabernet cantor en is 18 maanden gelagerd op het beste Franse eiken (Seguin Moreau). De wijn combineert de typische cabernet tonen met verrassend veel zwart fruit. De druiven die voor deze cuvée wijn zijn gebruikt, zijn speciaal geselecteerd in de wijngaard. Dankzij de uitgelezen barrique krijgt de wijn een volle complexiteit, is toch soepel en heeft een kruidige afdronk. Serveer deze volle complexe wijn bij gekruide vleesgerechten of charcuterie. De wijn kan nog meerdere jaren liggen voor consumptie.

12,5%, serveer temperatuur 16 - 18 °C.

Zegel Confrérie des Chevaliers du Vin Limbourgeois

Etiket Rood
Naam Sint Martinus Cuvee Barrique
Wijnbouwer Wijndomein St. Martinus
Regio Limburg
Aantal
Prijs per fles € 16.95
Prijs Totaal 16,95
Sluiten

Wijndomein St. Martinus

Wijndomein St. Martinus (11 ha), bestaat uit twee wijngaarden, Wijngaard `t Rodt en Wijngaard Villare, die beide milieuvriendelijk geteeld worden. De wijngaarden zijn gelegen in het zuidelijkste puntje van Nederland, tussen de uitlopers van de Ardennen vlakbij het bekende drielandenpunt van Vaals, in het bergdorpje Vijlen. Het domein dankt zijn naam aan de patroonheilige van de kerk van Vijlen, die naar bisschop Martinus van Tours, tevens de beschermheilige van de wijnbouwers, is genoemd. 

Wijndomein Sint Martinus Nederlandse Wijn De Nederlandse Wijnwinkel

Let op
Wij hebben van de Sint Martinus Cuvee Barrique niet meer op voorraad. Helaas is deze niet meer bij te bestellen.
Sint Martinus Cuvee Barrique

Leveringsvoorwaarden

Elke bestelling dient een veelvoud van 6 flessen te zijn. Dit kunnen wel verschillende wijnen zijn zodat u diversen wijnen kunt bestellen.

Verzendkosten

Bestelt u meer dan 2 dozen dan zijn de verzenkosten gratis. Bij 1 of 2 dozen betaalt u voor de verzending €5,95