Sint Martinus Cuvee Villare

In 2019 is oogstjaar 2017 op de markt gebracht onder de naam Olivier

In deze heldere dieprode cuvée gemaakt van 100% Monarch komen zwarte bes, framboos en kruidigheid naar voren. Door het beste Franse eiken (Seguin Moreau) en de unieke vuursteengronden heeft de wijn een ongekende smaakbeleving. De druiven voor deze wijn zijn speciaal geselecteerd. De wijn heeft een lichte touch van hout dankzij  12 maanden lagering op barrique en kan nog enkele jaren liggen voor consumptie. Deze rode wijn komt het beste tot zijn recht bij vleesgerechten, smaakt heerlijk bij een kaasplankje en kan ook goed op zichzelf worden gedronken.

12,5 %, serveer temperatuur 16 - 18 °C.

Zegel Confrérie des Chevaliers du Vin Limbourgeois

Etiket Rood
Naam Sint Martinus Cuvee Villare
Wijnbouwer Wijndomein St. Martinus
Regio Limburg
Aantal
Prijs per fles € 18.15
Prijs Totaal 18,15
Sluiten

Wijndomein St. Martinus

Wijndomein St. Martinus (11 ha), bestaat uit twee wijngaarden, Wijngaard `t Rodt en Wijngaard Villare, die beide milieuvriendelijk geteeld worden. De wijngaarden zijn gelegen in het zuidelijkste puntje van Nederland, tussen de uitlopers van de Ardennen vlakbij het bekende drielandenpunt van Vaals, in het bergdorpje Vijlen. Het domein dankt zijn naam aan de patroonheilige van de kerk van Vijlen, die naar bisschop Martinus van Tours, tevens de beschermheilige van de wijnbouwers, is genoemd. 

Wijndomein Sint Martinus Nederlandse Wijn De Nederlandse Wijnwinkel

Let op
Wij hebben van de Sint Martinus Cuvee Villare niet meer op voorraad. Helaas is deze niet meer bij te bestellen.
Sint Martinus Cuvee Villare

Leveringsvoorwaarden

Elke bestelling dient een veelvoud van 6 flessen te zijn. Dit kunnen wel verschillende wijnen zijn zodat u diversen wijnen kunt bestellen.

Verzendkosten

Bestelt u meer dan 2 dozen dan zijn de verzenkosten gratis. Bij 1 of 2 dozen betaalt u voor de verzending €5,95