Sint Martinus Johannes

Deze volle rode wijn gemaakt van Cabernet Cantor, Cabernet Cortis en Pinotin is vernoemd naar de oprichter van St. Martinus, de vader van Stan.

Door de houtrijping van minimaal 12 maanden op Frans eiken barriquevaten krijgt de wijn kracht en aroma’s van cederhout, een ronde stijl met zachte delicate tannines.

Deze volle rode wijn geurt naar rijp rood fruit als kersen en bessen. Door de houtrijping verkrijgt de wijn kracht en aroma’s van cederhout, een ronde stijl met zachte delicate tannines. Lekker bij rundvlees, lam, stoofvlees, lichtere wildgerechten & kaas.

Etiket Rood
Naam Sint Martinus Johannes
Wijnbouwer Wijndomein St. Martinus
Regio Limburg
Aantal
Prijs per fles € 19.95
Prijs Totaal 19,95
Sluiten

Wijndomein St. Martinus

Wijndomein St. Martinus (11 ha), bestaat uit twee wijngaarden, Wijngaard `t Rodt en Wijngaard Villare, die beide milieuvriendelijk geteeld worden. De wijngaarden zijn gelegen in het zuidelijkste puntje van Nederland, tussen de uitlopers van de Ardennen vlakbij het bekende drielandenpunt van Vaals, in het bergdorpje Vijlen. Het domein dankt zijn naam aan de patroonheilige van de kerk van Vijlen, die naar bisschop Martinus van Tours, tevens de beschermheilige van de wijnbouwers, is genoemd. 

Wijndomein Sint Martinus Nederlandse Wijn De Nederlandse Wijnwinkel

Sint Martinus Johannes

Leveringsvoorwaarden

Elke bestelling dient een veelvoud van 6 flessen te zijn. Dit kunnen wel verschillende wijnen zijn zodat u diversen wijnen kunt bestellen.

Verzendkosten

Bestelt u meer dan 2 dozen dan zijn de verzenkosten gratis. Bij 1 of 2 dozen betaalt u voor de verzending €5,95