St. Martinus Cuvée Blanc de Villare 2011

Deze frisse, fruitige, droge, witte wijn is gemaakt van Johanniter en Souvignier Gris. In de geur zowel als in de smaak groen, rijp fruit met frisse zuren en een lichte kruidigheid. een mooie zomerwijn voor op het terras als ook een perfecte begeleider bij een lichte maaltijd en salade, vis en witte vleesgerechten.

Nederlandse wijnen, en met name witte wijnen worden vaak té jong gedronken. Daarom hebben wij deze Cuvée extra laten rijpen op de fles om u een perfecte smaakbeleving te geven.

Serveren: 10-12 graden

Drinken: Op dronk tot ca. 2018

Etiket Wit
Naam St. Martinus Cuvée Blanc de Villare 2011
Wijnbouwer Wijndomein St. Martinus
Regio Limburg
Aantal
Prijs per fles € 16.95
Prijs Totaal 16,95
Sluiten

Wijndomein St. Martinus

Wijndomein St. Martinus (11 ha), bestaat uit twee wijngaarden, Wijngaard `t Rodt en Wijngaard Villare, die beide milieuvriendelijk geteeld worden. De wijngaarden zijn gelegen in het zuidelijkste puntje van Nederland, tussen de uitlopers van de Ardennen vlakbij het bekende drielandenpunt van Vaals, in het bergdorpje Vijlen. Het domein dankt zijn naam aan de patroonheilige van de kerk van Vijlen, die naar bisschop Martinus van Tours, tevens de beschermheilige van de wijnbouwers, is genoemd. 

Wijndomein Sint Martinus Nederlandse Wijn De Nederlandse Wijnwinkel

Let op
Wij hebben van de St. Martinus Cuvée Blanc de Villare 2011 niet meer op voorraad. Helaas is deze niet meer bij te bestellen.
St. Martinus Cuvée Blanc de Villare 2011

Leveringsvoorwaarden

Elke bestelling dient een veelvoud van 6 flessen te zijn. Dit kunnen wel verschillende wijnen zijn zodat u diversen wijnen kunt bestellen.

Verzendkosten

Bestelt u meer dan 2 dozen dan zijn de verzenkosten gratis. Bij 1 of 2 dozen betaalt u voor de verzending €5,95