St. Martinus Olivier 2017

Deze Cuvée is gemaakt van Monarch en Pinot Noir en is vernoemt naar de jongste telg van de Beurskens wijn familie. De wijn geurt heerlijk naar zwarte bes en framboos. Doordat de wijn 12 maanden op eikenhouten vaten gelagerd heeft gelegen heeft deze kracht en structuur gekregen. De smaak is zacht en sappig met licht kruidige tonen.

Heerlijk bij pasta gerechten en lichte roodvlees gerechten, zoals bijvoorbeeld een carpaccio of een biefstuk. Ook lekker bij lam, kalf en kip.

Etiket Rood
Naam St. Martinus Olivier 2017
Wijnbouwer Wijndomein St. Martinus
Regio Limburg
Aantal
Prijs per fles € 19.95
Prijs Totaal 19,95
Sluiten

Wijndomein St. Martinus

Wijndomein St. Martinus (11 ha), bestaat uit twee wijngaarden, Wijngaard `t Rodt en Wijngaard Villare, die beide milieuvriendelijk geteeld worden. De wijngaarden zijn gelegen in het zuidelijkste puntje van Nederland, tussen de uitlopers van de Ardennen vlakbij het bekende drielandenpunt van Vaals, in het bergdorpje Vijlen. Het domein dankt zijn naam aan de patroonheilige van de kerk van Vijlen, die naar bisschop Martinus van Tours, tevens de beschermheilige van de wijnbouwers, is genoemd. 

Wijndomein Sint Martinus Nederlandse Wijn De Nederlandse Wijnwinkel

St. Martinus Olivier 2017

Leveringsvoorwaarden

Elke bestelling dient een veelvoud van 6 flessen te zijn. Dit kunnen wel verschillende wijnen zijn zodat u diversen wijnen kunt bestellen.

Verzendkosten

Bestelt u meer dan 2 dozen dan zijn de verzenkosten gratis. Bij 1 of 2 dozen betaalt u voor de verzending €5,95