Twentewijn Regent

De Regent is een droge wijn. Vol en kruidig van karakter. Na een nauwkeurig bewaakte gisting op de schillen volgt een houtrijping van minimaal 8 maanden op jong eikenhouten barriques. De rode wijn is gemaakt van de Regent druif, heeft aroma's van zwartebes en een klein beetje laurier. 

Etiket Rood
Naam Twentewijn Regent
Wijnbouwer Hof van Twente
Regio Gelderland
Aantal
Prijs per fles € 17.40
Prijs Totaal 17,40
Sluiten

Hof van Twente


Wijngaard Hof van Twente ligt te midden van het mooie Twentse landschap. Met een totaaloppervlakte van 5.5 hectare, verdeeld over drie locaties, biedt Wijngaard Hof van Twente exclusieve kwaliteitswijn. Een unieke bodemsamenstelling, uitgekiende bemesting, een sterke productie beperking en geslaagde kruisingen vormen de basis voor de kwalitatief hoogstaande wijn. 

De eerste 7.500 druivenstokken gingen in 2000 de grond in, waarna enige tijd later onze wijnkelder, wijnmakerij en het proeflokaal zijn gebouwd. De eerste resultaten vielen in 2004 meteen in de prijzen bij de eerste officiële Nederlandse wijnkeuring.

De Regent is een nieuwe blauwe druivensoort, die resulteert in een donkerrode, taninerijke, volle wijn. De Johanniter is een veelbelovende witte druivensoort met een fris en fruitig effect. De Riesèl is een kruising, die fijne zuren aan de wijn geeft. Solaris is een resistente druif die erg rijp wordt in het koelere klimaat. De druif heeft een wat bloemig karakter.

Twentewijn Regent

Leveringsvoorwaarden

Elke bestelling dient een veelvoud van 6 flessen te zijn. Dit kunnen wel verschillende wijnen zijn zodat u diversen wijnen kunt bestellen.

Verzendkosten

Bestelt u meer dan 2 dozen dan zijn de verzenkosten gratis. Bij 1 of 2 dozen betaalt u voor de verzending €5,95