Boek een proeverij

Nederlandse wijn proeven met een verhaal

Nederlandse wijn is wijn met een verhaal. Een verhaal over de oorsprong, de wijngaard, de druiven, de wijnmaker en de wijn zelf. Maak kennis met Nederlandse wijnen in een gezellige en leerzame proeverij. Er zijn twee arrangementen, maar in overleg is eigenlijk alles mogelijk. Wil je boeken of meer weten, mail dan naar info@denederlandsewijnwinkel.nl.

Omfietsen: toer door Nederlandse wijngaarden

In deze proeverij nemen we jou en je gasten mee door Nederland. We proeven bubbels (1), wit (3), rosé (1) en rood (3). Alle wijnen worden uitgebreid toegelicht, net als (indien gewenst) het professioneel proeven van wijn. De Nederlandse Wijnwinkel zorgt voor de wijnen en de meeste toebehoren. Per persoon betaal je € 20,00 vanaf 8 personen. De proeverij duurt ca. 1,5 uur en kan vrijwel overal in Nederland worden verzorgd. Gerekend vanaf Utrecht geldt vanaf 30 kilometer een kleine toeslag. Voor groepen vanaf 20 personen kun je een aangepaste prijs aanvragen.

Wijn & Spijs: Nederlandse wijn, Nederlandse hapjes

In deze proeverij combineren we 5 wijnen uit 5 regio's met de typische (hartige) hapjes uit de streek. Afhankelijk van het seizoen en aanbod, stellen we per keer een proeverij samen. Locale kaas, vleeswaar, marmelade, stroop en andere producten combineren we met de wijnen. De Nederlandse Wijnwinkel verzorgt de wijnen, de spijzen en de meeste toebehoren. Per persoon betaal je € 18,50 vanaf 8 personen. De proeverij duurt ca. 1,5 uur en kan vrijwel overal in Nederland worden verzorgd. Gerekend vanaf Utrecht geldt vanaf 30 kilometer een kleine toeslag. Voor groepen vanaf 20 personen kun je een aangepaste prijs aanvragen.

Boek nu via info@denederlandsewijnwinkel.nl

Andere plannen? Neem contact met ons op voor maatwerk oplossingen.