Verhuizing De Nederlandse Wijnwinkel

De Nederlandse Wijnwinkel was in 2013 de eerste echte online specialist in Nederlandse Wijnen. Na ruim 4 jaar zijn wij behoorlijk uit ons jasje gegroeid. Waar wij begonnen met een paar doosjes wit en een paar doosjes rood is de wijnwinkel doorgegroeid naar wat meer serieuze aantallen. Van de bekendste wijnmakers hebben we nu toch al snel een pallet staan en voor enkele wijnen gaan we zelfs naar een pallet per wijn. Dat paste niet meer in de oude opslag.

Samen met Piemonte Import, specialist in Italiaanse Wijnen zijn we begin dit jaar verhuisd naar een nieuwe opslag op het Landgoed Lichtenbeek, net buiten Arnhem. Een prachtige locatie die ruimte geeft aan onze opslag, maar ook de mogelijkheid biedt voor evenementen. Wel moest er nog flink getimmerd worden om het klimaat in de opslag constant op 10 graden te kunnen houden.

Met deze extra ruimte hopen wij ook onze logistiek een stukje efficiënter te maken zodat we iets meer marge kunnen maken op de wijn. Het blijft een niche markt en de marges zijn eigenlijk te laag, maar we willen de wijn ook niet duurder maken. Nederlandse wijn zit wat dat betreft toch al in een moeilijk prijssegment.

Terug