Algemene Voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze leveringen. Onze voorwaarden zijn gebaseerd op de Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie (hierna: Thuiswinkel.org) welke tot zijn stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad en treden in werking per 1 juni 2014. U kunt onze voorwaarden inclusief uw herroepingsrecht hier bekijken.

Uw Privacy

Uw privacy is belangrijk voor ons. Wij delen uw NAW gegevens met PostNL en Flespakket voor de verzending van uw bestelling en natuurlijk slaan wij uw gegevens op in onze boekhouding. Wij geven uw gegevens niet door aan derden. Onze volledige privacyverklaring gebaseerd op de AVG/GDPR kunt u hier bekijken.

Bestellen en verzenden

Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Wij beschikken over verzenddozen voor 3, 6, 9, 12 en 18 flessen. Wij proberen onze kosten zo laag mogelijk te huden om u optimaal waar voor uw geld te kunnen geven. Voor minder dan 6 flessen zijn onze marges helaas zo klein dat we genoodzaakt zijn om een toeslag te berekenen voor inpakken en verzenden. Alles over bestellen en verzenden kunt u hier nalezen.