Levering Horeca

Gratis geleverd, retourservice en achteraf betalen

Als uw account op De Nederlandse Wijnwinkel is goedgekeurd, kunt u de wijnen van uw voorkeur bestellen. De meeste wijnen worden geleverd per doos, sommige wijnen ook per fles. Wijnen worden altijd binnen 5 werkdagen geleverd. Als snellere levering nodig is, kunt u per mail of telefoon  contact opnemen. In veel gevallen is snellere levering mogelijk. Levering is vanaf 2 dozen (12 flessen) altijd kosteloos.

Retourservice

Soms voldoen wijnen toch niet aan uw verwachting of vragen uw gasten om andere wijnen dan u nu op de kaart heeft staan. De Nederlandse Wijnwinkel neemt gesloten dozen binnen 30 dagen geheel kosteloos terug. U heeft dan een tegoed bij De Nederlandse Wijnwinkel dat u voor elke volgende bestelling kunt inzetten. Dit wordt automatisch in de facturering verwerkt.

Achteraf betalen

Als u een bestelling plaatst op de website van De Nederlandse Wijnwinkel, krijgt u een bevestigingsmail. Als bijlage bij die mail ook de factuur. De wijnen worden in de regel binnen 5 dagen geleverd. De betaaltermijn van de factuur is 15 dagen. U kunt dus betalen nadat u de wijnen hebt ontvangen.