Bestellen en verzenden

Alles wat u moet weten over uw bestelling

Update Verzendkosten

Vanwege de nieuwe Alcoholwet zijn wij genoodzaakt onze verzendkosten te verhogen.

Door de nieuwe wet zijn wij verplicht om de bezorger van uw wijnpakket een leeftijdcontrole uit te laten voeren. Dit brengt extra kosten met zich mee. Wij willen graag transparant zijn in onze kosten.

€ 6,25 Verzendkosten standaard pakket 6 flessen
€ 1,33 Verpakkingskisten (doos, etiket)
€ 0,62 Verzekering pakket tot € 100,00
€ 1,55 Verplichte leeftijdscontrole 18+ bezorging

€ 9,75 Totale verzendkosten

Bij een bestelling van meer dan 6 flessen zijn de inpakkosten voor onze rekening. Voor bestellingen van minder dan 6 flessen rekenen wij een toeslag van € 2,75 voor het inpakken van de bestelling.

Verzenden

Bestellen van wijn kan alleen in een veelvoud van 6 flessen. Dat hoeft dus niet van dezelfde wijn te zijn, een bestelling mag samengesteld worden uit verschillende wijnen. Vermelde prijzen zijn consumentenprijzen inclusief 21% BTW en af kelder (excl. verzending/bezorging). Alle wijn wordt verzonden met Flespakket een gespecialiseerde vervoerder van wijn. Voor een bestelling van minder flessen (uitsluitend in verpakking van 1 fles of van 3 flessen) wordt een toeslag gerekend.

De uitlevering van de wijn gebeurt in de regel binnen 5 dagen na ontvangst van de betaling, maar zoveel mogelijk binnen 48 uur. Bij bezorging door onszelf nemen we vooraf eerst even contact op over dag/tijdstip van bezorgen; waar mogelijk houden we rekening met je voorkeur en bezorging kan vaak zowel overdag als avonds. Het is natuurlijk ook mogelijk de bestelling op een kantoor/werkadres af te leveren.

Verzekerde verzending met Flespakket en PostNL

Uw bestelling wordt verzonden via PostNL. Dit gebeurd in verzekerde verpakking van Flespakket.  De verzendkosten bedragen € 7,95 voor het verzenden van 6 flessen.  Een bestelling wordt GRATIS thuisbezorgd vanaf 18 flessen. 

Verzenden buitenland

Vanwege wettelijke regels is het helaas niet meer mogelijk om naar het buitenland te verzenden. Voor kanten in België bestaat er eventueel de mogelijkheid om de bestelling naar het douane depot in Hazeldonk te sturen.