Bestellen en verzenden

Alles wat u moet weten over uw bestelling

Verzenden

Bestellen van wijn kan alleen in een veelvoud van 6 flessen. Dat hoeft dus niet van dezelfde wijn te zijn, een bestelling mag samengesteld worden uit verschillende wijnen. Vermelde prijzen zijn consumentenprijzen inclusief 21% BTW en af kelder (excl. verzending/bezorging). Alle wijn wordt verzonden met Flespakket een gespecialiseerde vervoerder van wijn. Voor een bestelling van minder flessen (uitsluitend in verpakking van 1 fles of van 3 flessen) wordt een toeslag gerekend.

De uitlevering van de wijn gebeurt in de regel binnen 5 dagen na ontvangst van de betaling, maar zoveel mogelijk binnen 48 uur. Bij bezorging door onszelf nemen we vooraf eerst even contact op over dag/tijdstip van bezorgen; waar mogelijk houden we rekening met je voorkeur en bezorging kan vaak zowel overdag als avonds. Het is natuurlijk ook mogelijk de bestelling op een kantoor/werkadres af te leveren.

Verzekerde verzending met Flespakket en PostNL

Uw bestelling wordt verzonden via PostNL. Dit gebeurd in verzekerde verpakking van Flespakket.  De verzendkosten bedragen € 7,95 voor het verzenden van 6 flessen.  Een bestelling wordt GRATIS thuisbezorgd vanaf 18 flessen. 

Verzenden buitenland

Vanwege wettelijke regels is het helaas niet meer mogelijk om naar het buitenland te verzenden. Voor kanten in België bestaat er eventueel de mogelijkheid om de bestelling naar het douane depot in Hazeldonk te sturen.