Aan de Breede Beek Primavera

Een donker paars, kersrode wijn met een geur van bosvruchten, bramen, hout, tabak en leer, een soepel en fluweelachtig mondcontact en een volle iets zoete smaak van ronde tannines die zorgen voor een stabiele afdronk

Etiket Rood
Naam Aan de Breede Beek Primavera
Wijnbouwer Aan de Breede Beek
Aantal
Prijs per fles € 14.25
Prijs Totaal 14,25
Sluiten

Aan de Breede Beek

Op Landgoed Slichtenhorst ligt prachtig gelegen op een beschutte plek Wijngaard Aan de Breede Beek. In 2003 is de eerste hectare aangeplant en in 2010 is de wijngaard uitgebreid naar 2 ha. Dit zijn alle rassen met een verhoogde resistentie tegen valse meeldauw. Deze rassen zijn ontwikkeld bij de landbouw universiteit Geisenheim in Duitsland. Door de ontwikkeling van deze nieuwe rassen is het mogelijk om in het Nederlandse klimaat op duurzame wijze druiven te telen en daar een goede wijnkwaliteit te realiseren.

Henk Breugem (1961) is in 2003 begonnen met de aanplant van de wijngaard. Als tuinderszoon heeft hij eerst 20 jaar in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt. Op een goed moment besloot hij zijn agrarische 'roots' weer op te pakken en koos voor het opzetten van dit bedrijf. Nu werkt hij zowel in deeltijd op de wijngaard en ook nog in de geestelijke gezondheidszorg wat een afwisselende combinatie is.

Let op
Wij hebben van de Aan de Breede Beek Primavera nog 30 flessen op voorraad. Helaas is deze niet meer bij te bestellen
Aan de Breede Beek Primavera

Leveringsvoorwaarden

Elke bestelling dient een veelvoud van 6 flessen te zijn. Dit kunnen wel verschillende wijnen zijn zodat u diversen wijnen kunt bestellen.

Verzendkosten

Bestelt u meer dan 2 dozen dan zijn de verzenkosten gratis. Bij 1 of 2 dozen betaalt u voor de verzending €5,95