Wijn Weekendje Weg in NL Proefpakket
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Wijn Weekendje Weg in NL Proefpakket

Bestel nu het boek 12 x Wijnweekendje Weg in NL samen met een proefpakket van 6 Nederlandse wijnen om alvast in de stemming te komen bij het plannen van een weekendje weg. In deze proefdoos vindt je het boek van Peetra van der Knaap die je in bijna 300 bladzijden mee neemt op wijnreis door Nederland langs wijnmakers in alle provincies. De voorpret word compleet gemaakt met een aantal verschillende Nederlandse wijnen, zoals wijn uit de Achterhoek, wijn uit Twente, wijn uit het Limburgse heuvelland en een wijn uit Brabant. Een wijn uit Zeeland gemaakt voor de Zeeuwse Zilte Zaligheden maakt het pakket compleet. (3 rode wijnen en 3 witte wijnen)

€ 99,17 Inclusief belasting

€ 99,17 Exclusief belasting

3-4 werkdagen
Verzekerde verzending
Bezorging binnen 3 werkdagen
Door grote drukte bij PostNL kan er enige vertraging optreden
verzendkosten
Door nieuwe alcoholwet verhoging verzendkosten i.v.m. verplichte leeftijdscontrole.
Omschrijving

Dit boek gidst je naar de meest bijzondere wijngaarden in Nederland. En dat is écht niet alleen in Limburg. Door klimaatsverandering en verdergaande professionalisering
zijn er inmiddels wijndomeinen in alle provincies. Tot aan Groningen en Friesland toe.
Maak kennis met bevlogen wijnmakers in elk van de 12 provincies en proef de vele fraaie witte, rode, rosé, mousserende en parelwijnen die Nederland rijk is.
12x Wijn Weekendje Weg in NL toont de authentieke wereld van Nederlandse wijn. De auteur reisde alvast vooruit en kwam terug met eerlijke verhalen van onze
eigen wijnboeren. Maar ook met een premium selectie van de fijnste adresjes voor lunch en diner en tips voor bijzondere overnachtingen.

Nederland, Paperback 290 pagina's ISBN 97894928814411e druk oktober 2020.

Datasheet
9789492881441