Noord Brabant

De Daalgaard St. Agather
€ 8,68
Inclusief belasting
De St. Agather is vernoemt naar Sint Agatha, nabij Cuijk (NB) waar de wijngaard ligt. De St. Agatha is een cuvee van Bacchus, Schönburger en Johanniter Heerijke fris-fruitige wijn zomerwijn. Licht kruidig. Geur en smaak van tropisch fruit, peerSpijscombinaties: lichte gerechten, pasta, risotto, geitenkaas, asperges, op terras
De Linie Rood
€ 10,41
Inclusief belasting
Deze is gemaakt van een kruising van Pinot Noir een Cabernet Sauvignon. Door deze combinatie heeft de wijn naast de voor Pinot Noir gebruikelijk aards- en kersengeur ook duidelijk aroma`s van cassis, bramen en bosbessen. Mede als gevolg van saponttrekking tijdens de schilgisting voor de ros is de rode wijn een on-Nederlandse rode wijn. Aanbevolen door Harold Hamersma in De Grote Hamersma.
De Linie Wit
€ 9,59
Inclusief belasting
Er zijn niet genoeg producten op voorraad
De Linie Wit bestaat uit 7 verschillende oorspronkelijke, traditionele rassen. Hoofdzakelijk rassen uit de Elzas. Veelzijdig fruitig met een lange afdronk die aan Riesling doet denken. Veelvuldig geprezen wijn, won GOUD tijdens het wijnconcours in Berlijn.
Slokdown Crisispakket
€ 74,38
Inclusief belasting
Het voorjaar komt er aan. De zon begint te schijnen. Lekker buiten op het terras met vrienden een wijntje drinken is er niet meer bij helaas, maar bij de Nederlandse Wijnwinkel hebben we het #Slokdown crisispakket waarmee u thuis lekker onderuit kunt zakken. In het pakket vindt u de eerste nieuwe botteling van het jaar, de heerlijke Apostelhoeve Riesling, de allerlaatste flessen Kleine Schorre Pinot Gris+. Verder vindt u in het crisispakket een heerlijke sprankelwijn uit de Betuwe en een klassieke Pinot Gris uit Limburg. Een heerlijke Johanniter uit Twente en een Solaris uit de Achterhoek maken dit pakket compleet. De wijnen passen uitstekend bij verse vis, asperges en salades maar natuurlijk ook lekker in het voorjaarszonnetje op uw eigen terras.