Cabernet Sauvignon

De Cabernet Sauvignon is een erg populaire druif voor rode wijn. De druif geeft een relatief volle smaak en een donkere kleur. De wijn van deze druif wordt als complexer en minder toegankelijk dan de eveneens erg populaire Merlot beschouwd. Het rijpingsproces is bij de Cabernet Sauvignon zeer belangrijk.
Belvinage Cabernet Sauvignon
Een exclusieve Nederlandse wijn gemaakt van Cabernet Sauvignon druiven, opgegroeid in onze Noord-Limburgse kas. Een wijn met veel sap en aroma’s van rood fruit. De knapperige tannine en opwekkende frisheid geven deze wijn een zuidelijk karakter.
Wijn-spijs combinatie: Ideaal als aperitief, maar een hapje eten geeft de Belvinage Excellence Cabernet Sauvignon een absolute boost. Harde kazen, droge worsten of een mooi stukje gegrild rood vlees zijn ideale partners.
€ 12,19
De Linie Rood
Uitstekende blend van Pinot Noir en Cabernetkruising. Veel kleur, geur en verleidelijke aroma’s van dik gerijpt bosfruit. Bramen, bosbessen, cassis en zwarte kersen. Warm en vol van smaak. Zuiver en aards van smaak met best wat stevigheid.  Als verrassing in de afdronk een pepertje.
€ 11,98
Landgoed Overst Cabernet Sauvignon Barrique 2016
Laatste items in voorraad
Een unieke wijn in Nederland waar veel in te ontdekken valt. Cassisfruit, vanille tabak en pata negra ham met tonen van leer. Een wijn die bij mediterraanse vleesgerechten en wildstoof past. Voor de beste smaak en geurbeleving mag de wijn twee uur vooraf gedecanteerd worden.
€ 16,32
Wijngaard Hesselink Caberet Noir
Laatste items in voorraad
Caberet Noir 2018 Beschermde Oorsprong Benaming Achterhoek-Winterswijk
De Caberet Noir is een kruising afkomstig van de Cabernet Sauvignon en een wijn met een Frans karakter. Aanvankelijk werd de druif Cabernet Noir genoemd, maar sinds 2017 mag dat op juridische gronden niet meer.De wijn is vol van smaak, droog, kruidig, lichte vanille tonen en een goede afdronk. De oehoe, afgebeeld op het etiket leeft in de steengroeve van Winterswijk.
€ 17,77