Lijst van producten op merk Domaine De Brabantse Wal

Wie: Paul Bosse
Locatie: Ossendrecht, Noord Brabant
Eerste wijnstokken: 2012
Witte druiven: Souvignier Gris 1.800 stokken, Johanniter, 1.800 stokken en Solaris 500 stokken.

Met Klein Wonder was de trend gezet. Groot Geluk volgde al snel bij het behalen van de eerste medailles. En de medailles bleven komen. Jaar in jaar uit gooit dit Brabantse domein vlak bij de Biesbosch hoge ogen bij de wijnkeuring.

De wijngaard behoort met haar 1 hectare tot de kleinere commerciële wijngaarden van Nederland.

De Brabantse Wal Groot Geluk
Groot Geluk is een monocépage van Johanniter. De frisse droge witte wijn heeft een volle smaak met frisse zuren en een fruitige afdronk. Door de soepele structuur komt deze wijn het best tot zijn recht bij asperges met ham of vis.
€ 16,49
De Brabantse Wal Klein Wonder
Klein Wonder is een monocépage van Souvignier Gris. De droge witte wijn heeft een volle kruidige smaak met frisse zuren en een lange fruitige afdronk. Deze  wijn komt het best tot zijn recht bij een maaltijd met bijvoorbeeld vette vis of wit vlees.
€ 16,49
De Brabantse Wal Puur
Laatste items in voorraad
Puur Brut is een prachtige mousserende kwaliteitswijn op traditionele wijze gemaakt. Gevinificeerd met 2/3 Johanniter en 1/3 Souvignier Gris met een dosage van 9 gram. Fijne mousse met de frisheid en citrus in mooie balans. Perfect als aperitief.
€ 24,75
Uitverkocht
De Brabantse Wal Vol Trots
Uitverkocht
Vol Trots is een “special reserve” een wijn gemaakt van Souvignier Gris die voor de helft 19 maanden houtlagering op nieuw Frans eiken heeft gehad, de andere helft regulier gevinificeerde Souvignier Gris en Sur-lie gevinificeerde Solaris. Deze wijn heeft veel diepgang en mooie houttonen. Een prettige frisheid en het mooie volle en ronde mondgevoel maken deze wijn een ideale wijn-spijs paring die goed tot zijn recht komt met aardse tonen van vegetarische gerechten als Biet Wellington. Maar ook bij prachtige vis en schaaldier gerechten.