Nieuwe producten

De Wijngaardsberg LH 2019
€ 24,79
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad
Prachtige dessertwijn gemaakt van Chardonnay. Uniek in Nederland. En dat is een bewuste keuze van de wijnmaker, Jules Nijst om door de zuren het restzoet in balans te houden. De dessertwijn is van laat geoogste Chardonnay druiven (Late Harvest). Door edele rotting zijn de suikers extra geconentreerd.
Wijn & Spijs uit NL Proefdoos
€ 99,17
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad
Sommelier Koen van der Plas (Inter Scaldes***) vroeg zich af of Nederlandse wijn inmiddels volwassen genoeg is om gastronomisch in te zetten? Samen met journalist Etienne Verhoeff en fotograaf Maaike Petri ging hij op zoek. Hij vond prachtige verhalen van geëngageerde wijnboeren en heerlijke wijnen die hij voorschotelde aan bevriende sterrenchefs.
Slokdown Crisispakket
€ 74,38
Inclusief belasting
Het voorjaar komt er aan. De zon begint te schijnen. Lekker buiten op het terras met vrienden een wijntje drinken is er niet meer bij helaas, maar bij de Nederlandse Wijnwinkel hebben we het #Slokdown crisispakket waarmee u thuis lekker onderuit kunt zakken. In het pakket vindt u de eerste nieuwe botteling van het jaar, de heerlijke Apostelhoeve Riesling, de allerlaatste flessen Kleine Schorre Pinot Gris+. Verder vindt u in het crisispakket een heerlijke sprankelwijn uit de Betuwe en een klassieke Pinot Gris uit Limburg. Een heerlijke Johanniter uit Twente en een Solaris uit de Achterhoek maken dit pakket compleet. De wijnen passen uitstekend bij verse vis, asperges en salades maar natuurlijk ook lekker in het voorjaarszonnetje op uw eigen terras.
De Daalgaard St. Agather
€ 8,68
Inclusief belasting
De St. Agather is vernoemt naar Sint Agatha, nabij Cuijk (NB) waar de wijngaard ligt. De St. Agatha is een cuvee van Bacchus, Schönburger en Johanniter Heerijke fris-fruitige wijn zomerwijn. Licht kruidig. Geur en smaak van tropisch fruit, peerSpijscombinaties: lichte gerechten, pasta, risotto, geitenkaas, asperges, op terras
Weekendje Wit
€ 61,98
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad
Deze proefdoos is samengesteld voor een 'weekendje wit'. Zes prachtige flessen. Als eerste een mooie aperatiefwijn: Hoeve Nekum Auxerrois. Daarnaast een Parel uit de Betuwe en de Solaris van de Achterhoekse Wijnbouwers. De Muscaris van de Breede Beek uit Nijkerk is een prachtige wijn die door sterrenchefs geroemd wordt. Een bijzondere toevoeging is de Riesling van Belvinage die in de grootste wijnkas van Europa tot leven is gekomen. Tot slot mag de Pinot Gris van de Apostelhoeve niet ontbreken. Nu tijdelijk van 80,00 voor 75,00.
Introductie Nederlandse Wijn
€ 81,82
Inclusief belasting
Het introductie proefpakket is de ultieme kennismaking met Nederlandse wijn. Het pakket bevat een brede selectie van verschillende wijngaarden. 1 Mousserende wijn 1 Nieuwe druif witte wijn (bv. Johanniter, Muscaris of Solaris) 1 Klassieke druif witte wijn (bv. Chardonnay of Riesling) 1 Rosé 1 Nieuwe druif rode wijn (bv. Regent of Pinotin) 1 Klassieke druif rode wijn (bv. Pinot Noir of Dornfelder) Hiermee is het proefpakket een uitstekende introductie in de rijkdom van Nederlandse wijnen, ideaal voor proeverijen en wijnclubs. (Gemiddelde waarde proefpakket 100-110 Euro)
Zilt & Zuiver
€ 61,98
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad
Er is volop verse vis op de markt en natuurlijk Zeeuwse mosselen en oesters. Daar passen mooie Nederlandse wijnen bij. We hebben een speciale Zilt & Zuiver Proefdoos samengesteld. Sprankelwijn van Betuws Wijndomein en de Blanc Plus uit Zeeland. Daarnaast de Auxerrois van de Apostelhoeve voor de wat vettere vis en als laatste de zeer bijzondere Chardonnay van De Wijngaardsberg. Van aperitief tot hoofdgerecht telkens genieten van Nederlandse wijnschatten. Nu verkrijgbaar voor 75,- (van 79,45).
Hoeve Nekum Pinot Blanc
€ 9,05
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad
Voor het eerst heeft Math Bollen in 2019 een Pinot Blanc gebotteld en deze staat gelijk als een huis door het bijzondere oogstjaar 2018. De Pinot Blanc is vol en complex veel aroma’s en heeft een heel bijzonder, klein zoetje De Pinot Blanc van Hoeve Nekum is de eerste wijn die het predicaat Mergelland mag voeren. Dit betekent dat deze binnen de voorwaarden van de BOB Mergelland gemaakt is.