Welkom bij de Nederlandse Wijnwinkel

Maak kennis met de verassend goede Wijn van Eigen Bodem! In ons assortiment vind u de top van de Nederlandse Wijnmakers

Zacht en vriendelijk
15 . 75

2018 Primeur

De Dornfelder van WIjngoed Thorn is al jaren een topper in ons assortiment. Dit jaar is de Dornfelder als eerste gebotteld en is deze eerste batch uit 2018 een echte primeur wijn.

Bestel 'm nu!
2018 Primeur
Fris en fruitig
32 . 50

Bruisende Valentijn

Bij een romantische Valentijn hoort een bruisende Dame van Holset met een verfijnde bruis met wit fruit en toast tonen in de neus en een verleidelijke afdronk.

Nu bestellen
Bruisende Valentijn

NLWW op Twitter

#apostelhoeve #wijn overal uitverkocht!? Een van onze vaste #horeca klanten heeft vorig jaar minder afgenomen dan v… https://t.co/VV9Jjn97b0

Het assortiment houdt hier niet op...

Zwirs Wijngaard Sophie Sint Martinus Cuvee Barrique Achterhoekse Oorsprong Solaris Hof van Twente: Sueterie Sprankel De Linie Rood Dame van Holset Apostelhoeve Riesling Brut De Kleine Schorre Brut de Zélande St. Martinus Sec de Viele 2011 De Wijngaardsberg Pinot Noir Apostelhoeve Riesling Twentewijn Regent Fromberger Brut Classique Wijngoed Thorn Auxerrois Wijngoed Thorn Pinot Noir 2014 De Wijngaardsberg Auxerrois Hoeve Nekum Brut Twentewijn Solaris Sint Martinus Johannes De Linie Wit Aan de breede Beek Johanitter Belvinage Cabernet Sauvignon Hof van Twente Sueterie Rood St. Martinus Cuvée Blanc de Villare 2011 Achterhoekse Oorsprong Regent Fromberg Müller Thurgau Wijngoed Thorn Dornfelder Ploni van Holset De Planck Rouge Wijngoed Thorn Pinot Gris Sint Martinus Gris de Villare Achterhoekse Wijnbouwers Marechall Foch Betuws Wijndomein Linge Johanitter Betuws Wijndomein Linge Rood Barrique Belvinage Riesling licht zoet Bekijk alle Nederlandse wijnen

Uitslag wijnkeuring van de Lage Landen 2018

Niets is zo voorspelbaar als wijnkeuringen. Tenminste, dat dacht ik. Bij de Wijnkeuring van de Lage Landen 2018 waren er toch wat verrassingen. De uitslag van de wijnkeuring werd niet traditiegetrouw bekend gemaakt op het Chateau voor Buren, het wijnfeest in de Betuwe maar een week later in het prachtige restaurant Bentinck te Amerongen.

Lees verder

Apostelhoeve

De passie voor het wijnmaken is met de paplepel in gegeven, aangezien mijn ouders al sinds 1970 met het wijn maken bezig zijn. Zonder dat je het als jonge tiener in de gaten hebt bespeur je de liefde voor dit edele product.

Lees verder

Wij leveren uitsluitend aan klanten ouder dan 18 jaar

Wij accepteren iDeal